Country Solidari al Teatre Plaza Castelldefels

Country (també anomenat country & western o música campirana) és un gènere musical sorgit als anys 1920 a les regions rurals del Sud d’Estats Units i les Marítimes de Canadà i Austràlia. En els seus orígens, va combinar la música folklòrica d’alguns països europeus d’immigrants, principalment Irlanda, amb altres formes musicals afroamericanes ja arrelades a Amèrica del Nord, com el blues, el bluegrass i la música espiritual i religiosa, com el gospel.

El terme country va començar a ser utilitzat en els anys 1950 en detriment del terme hillbilly, que era la forma en què es coneixia fins llavors, acabant de consolidar-se el seu ús en els anys 70.

El country tradicional, es tocava essencialment amb instruments de corda, com la guitarra, el banjo, el violí senzill (fiddle) i el contrabaix, encara que també intervenien freqüentment l’acordió (d’influència francesa per a la música cajún), i l’harmònica. En el country modern s’utilitzen sobretot els instruments electrònics, com la guitarra elèctrica, el baix elèctric, els teclats, el dobro, o la steel guitar.

Castelldefels rebrà el pròxim dissabte 6 de maig a la Sala Margarida Xirgu a les 21h, el grup de música country Jeb Andrews Foundation.

El cost del catxet dels artistes, es destina integrament a l’associació AFANOC per ajudar als nens i nenes amb càncer i a les seves famílies.

Teniu ja les vostres entrades?

[button color=”orange” size=”medium” link=”http://www.teatreplaza.org/es/acte/jeb-andrews/” icon=”” target=”true”]Comprar entrades [/button]

2018-04-03T16:38:13+00:00