Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Maika Makovski i Brossa Quartet

divendres, 26 maig'17, 21:00

| 16.5€
Maika-web

Maika Makovski amb el Brossa quartet de corda, presenten el seu nou disc Chinook Wind. Després de quatre anys sense gravar, torna produïda per John Parish, mà dreta de Pj Harvey en alguns dels seus millors discos.

Amb aquest treball Maika completa un cicle marcat per incursions al món del teatre, un temps en el qual ha actuat i compost música a la vegada. Chinook Wind és una celebració d’art i sensibilitat, una sorprenent col·lecció de cançons que beuen de la mateixa font. D’ Un talent extraordinari. Maika és un estel fascinant, una rara avis, no hi ha ningú semblat. I aquesta és precisament la seva màgia, una artista impossible d’encasellar, una espècie inspiradora, un cas únic, una artista total.

Chinook Wind és una selecció de deu cançons que Maika (de mare andalusa i pare macedoni) va compondre després de tornar d’un viatge a Macedònia, en el qual va explorar a fons unes arrels directes que fins llavors solament coneixia en la distància. I el resultat d’aquest “viatge” és Chinook Wind, el seu disc més intimista fins avui, corroborat en una producció molt nua, crua, però amb molta personalitat, en la qual predominen els arranjaments de corda i metalls abrigallant la veu de Maika, autèntica protagonista del disc.

Durada espectacle:   90  minuts

#teatreplaza #maikamakovski

2x1 dte-Sant Jordi

serveiacollida-1

castelldefels cultura teatre plaza

castelldefels barcelona teatre castelldefels barcelona teatre

serveiacollida-2

 

 

 

castelldefels cultura teatre plaza barcelona

 

Comprar entrades

Detalls

Data:
divendres, 26 maig'17
Hora:
21:00
Preu:
16.5€
Esdeveniment Category: