Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

E.V.A. 25 anys

divendres, 4 maig'18, 21:00 - 22:40

18€

El dolor pot prendre mil i una formes, des de la física fins a l’espiritual. Ens ho expliquen les quatre protagonistes d’aquesta peça teatral en forma de comèdia dramàtica. Amb l’acrònim E.V.A. es coneix l’escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat. I E.V.A. és, també, el títol d’una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor.

Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A., que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Interpretació: T de Teatre (Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
Autors: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique
Companyia: T de Teatre
Direcció: Julio Manrique
Idioma: català

SERVEI D’ACOLLIDA

Comprar online

Detalls

Data:
divendres, 4 maig'18
Hora:
21:00 - 22:40
Cost:
18€
Esdeveniment Category: